The Fashion Folio

Fashion Blog

Ting man bør huske på når man skal velge bryllupslokale

Når man skal velge bryllupslokale er det gjerne flere ting man må huske og ting som vil spille inn på hvilken type lokale man ser for seg at man vil ha. Det er også noen ting som er viktigere å huske på enn andre.

Planlegg god tid i forveien

Når man skal velge lokale er det lurt å være ute i god tid dersom det er et spesielt lokale man har sett seg ut. Er det et lokale som er et populært sted å holde arrangementer kan man risikere at det vil være reservert for andre arrangementer lenge i forveien. Man bør derfor bestemme seg tidlig for hvor man ønsker å holde bryllupet og reservere lokalet god tid i forveien for å være sikker på at det er ledig. Reserverer man lokale 6 måneder i forveien eller før har man gjerne greit med tid.

Bestem deg for hvilket lokale som vil passe best med temaet bryllupet skal ha

Ønsker man å ha et landlig tema eller hagebryllup vil man gjerne ha et lokale som har et uteområde og hage, mens om man vil ha et bryllup ved sjøen kan en rorbu eller et lignende lokale ved sjøen være et godt alternativ. Har du bestemt et tema og lokale kan det være greit å også velge en kjole til bryllup temaet som passer inn. Hos butikker som JJ’s House kan man finne et stort utvalg av kjoler som vil passe uansett hvilket tema og lokale man velger.

Finn ut hva lokalet har og ikke har god tid i forveien

Når man skal velge lokale bør man også passe på å finne ut hva lokalet har og ikke har av kjøkkenutstyr, mat og andre ting man trenger til bryllupsfesten. Avhengig av hvor mange gjester man planlegger å invitere bør man også finne ut hvor mange man har kapasitet til, og mulighetene for garderobe og parkering. Vet man dette på forhånd slipper man å stresse med parkeringsproblemer og mangel på nok garderobeplass.

Tenk beliggenhet

Når du skal velge lokale kan det være mange steder som er fine for bryllupsfeiringen, men man bør også huske å tenke på at gjestene skal kunne komme seg dit. Det kan derfor være lurt å tenke over hvor langt det er å kjøre fra der gjestene overnatter og hvor kirken ligger, slik at det ikke blir en altfor lang kjøretur til selve festen. Man bør i tillegg tenke over rushtrafikk og om det kan bli forsinkelser i trafikken som vil føre til at det vil ta lengre tid enn forventet å kjøre til lokalet.

Skjenkebevilling og reglement

Dersom man skal servere alkohol må man huske å forsikre seg om at lokalet man skal leie har skjenkebevilling for at man skal kunne servere alkohol. Dette bør man derfor spørre om før man leier lokale for å vite at alt er i orden før man begynner å kjøpe inn alkohol. Det kan også lønne seg å vite stengetider og lignende.

Related Posts